De Klaproos

Praktijk voor KinesiologieWie ben ik?

Mijn naam is Mirjam Groen in 't Wout, ik ben getrouwd met Jeroen en moeder van 2 hele leuke kinderen, Noah en Maysa. 

Na 2 jaar ziek geweest te zijn ben ik zelf met kinesiologie in aanraking gekomen. Ik werd maar niet beter, kreeg te horen dat ik er mee moest leren leven. Maar dat wilde ik helemaal niet. Totdat ik een kinesioloog ontmoette die tegen mij zei, "Ik kan jou wel helpen". Er ging een wereld voor me open, mijn lichaam kon zelf zonder woorden te gebruiken vertellen wat het nodig had! Ik knapte op en was betoverd door kinesiologie. Dit wilde ik zelf ook leren.

In september 2022 ben ik met de 4 jarige HBO opleiding Kinesiologie gestart aan de Academie voor Kinesiologie in Alphen aan den Rijn.  Inmiddels heb ik een praktijk aan huis en ben ik kinesioloog in opleiding. Ik ben super dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik hier nu andere mensen mee kan helpen en door kan inspireren.

De Klaproos in de media

December 2023 verscheen er een artikel in De Berichtgever over de praktijk: