De Klaproos

Praktijk voor KinesiologieWat cliënten over mij zeggen

 Bij Mirjam voelde ik me meteen op mijn gemak. Hoewel het allemaal wat ongrijpbaar lijkt, weet zij alles goed uit te leggen. Het meest bijzondere vind ik dat de Kinesiologie methode je lichaam zoveel signalen laat geven, zonder dat je deze zelf kunt beïnvloeden.
Mirjam weet de vertaalslag dusdanig te maken dat ik uiteindelijk ook weet wat mijn lijf mij probeert te vertellen.
Het is iets dat je gewoon een keer moet ervaren!

Ik ben nu 3 keer voor een behandeling geweest, elke keer een ander soort manier van behandelen. Mirjam legt tijdens de behandeling alles heel goed uit. Vanaf de 2e keer merk ik verschil. Voel weer echte ontspanning in mijn lijf wat ik heel lang niet heb gevoeld. Ook merk ik sinds kort dat ik weer dieper en beter slaap. Vanaf de 2e behandeling werken we aan een door mijzelf gesteld doel. Dat is fijn omdat je dan echt bewust met iets bezig bent.
Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar kinesiologie gaat hier zeker aan bijdragen!

Mirjam is een rustige, lieve vrouw die goed luistert en uitlegt wat ze precies gaat doen met de behandeling. Vooraf stel je een behandeldoel vast, tijdens de behandeling voert ze spiertesten uit en gaat met jouzelf aan de slag om alles weer in balans te krijgen. Het is een bijzondere behandeling wat een beetje ongrijpbaar is, maar ontzettend veel doet met je lijf en dus uiteindelijk heel fijn aanvoelt!

Het is vanaf de 1e keer zo bijzonder geweest bij Mirjam. Na een behandeling stroomt alles. Door het herstellen van mijn meridianen heb ik of meteen resultaat of ik merk na een aantal dagen dat er verandering optreedt in mijn klachten. Maar er is altijd verandering!! Zo bijzonder. Ik ben hier heel dankbaar voor.
Dank je Mirjam voor al deze helende en bijzondere behandelingen.