De Klaproos

Praktijk voor KinesiologieWat houdt een behandeling in?

Ik ontvang je in mijn praktijkruimte achter mijn huis. Voordat we starten kijken we samen naar een doel waarmee we aan de slag gaan. Daarna ga je met kleding aan op mijn behandeltafel liggen en gaan we lekker aan de slag. Per keer kan de behandeling/ balans die je lichaam nodig heeft anders zijn.

Wat kost een behandeling?

De kosten voor een behandeling zijn €70,-. Na de behandeling stuur ik hiervoor een betaalverzoek. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Per doel/ klacht zijn gemiddeld 5 tot 7 behandelingen nodig. Soms duurt het wat langer, dit ligt er ook aan hoe lang de klacht al bestaat. Na de 5 tot 7 behandelingen evalueren we of er nog meer behandelingen nodig zijn.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt me hiervoor bellen op 06-18557146 of mailen (zie de button contact). Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Vergoeding zorgverzekering?

Momenteel worden mijn behandelingen niet vergoed door de zorgverzekering.

Annuleren

Bij verhindering dien je de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Zo niet, dan wordt de behandeling alsnog in rekening gebracht.

Niet tevreden?

Mocht je niet tevreden zijn, dan hoor ik dit graag via de mail. Ik neem hierna contact met je op.

Als we er samen niet uitkomen kan je contact opnemen met de VBAG, klik voor meer informatie hierover op deze link: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

Ik ben als student aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en de koepelorganisatie RBCZ.