De Klaproos

Praktijk voor KinesiologieWelkom bij De Klaproos, Praktijk voor Kinesiologie

Ervaar je stress, lichamelijke ongemakken, zit je niet lekker in je vel? Of heb je klachten die ook na allerlei onderzoeken niet te verklaren zijn? Dan kan ik door middel van een Kinesiologie behandeling wellicht wat voor jou betekenen. 

Soms kan je met woorden niet vertellen wat er aan de hand is, jouw lijf kan dit gelukkig wel vertellen!  

Wil je een afspraak maken of meer informatie neem dan vooral contact met me op!

 

 

Wat is Kinesiologie?

Kinesiologie betekent ‘de leer van beweging’ en is het verwijderen van stress/ onbalans uit een lichaam.
Ons lichaam kan ons heel veel vertellen over hoe het met je gaat. Door middel van een spiertest kan je lichaam ons die dingen vertellen. Bij een spiertest ga ik op een non-verbale manier aan je lichaam vragen of er ergens stress of een blokkade zit, ik druk hierbij op een spier in je lichaam. Doordat jouw spieren balans of onbalans aangeven merken we waar die blokkade of stress zit, samen zoeken we dit op. De blokkade of stress in je lijf kan door van alles komen, alles wat je ervaart zowel fysiek als mentaal wordt opgeslagen in je lijf.
Als er ergens stress/ onbalans in het lichaam zit kunnen we dit met verschillende methodes in balans brengen. Dit doe ik bijvoorbeeld door op verschillende plekken te wrijven, drukken of vast te houden, druppels of een kaartje. Je lijf kan zelf vertellen wat het op dat moment nodig heeft. Hierdoor kan de balans weer hersteld worden, halen we de stress weg en zetten we je zelf genezend vermogen aan.