De Klaproos

Praktijk voor KinesiologieWaarom heet de praktijk De Klaproos?

De Klaproos is voor mij een vrolijke en eigenwijze bloem met een prachtige spirituele betekenis*: 

Deze mystieke en magische bloem kan jou helpen om je intuïtie aan te wakkeren en je kracht te laten groeien. Een geduldige en waardige bloem waarmee niet te spotten valt. Ze komt uit haar knop geheel op haar eigen kompas en in haar eigen tijd en laat zich niet opjagen, manipuleren of compromitteren. Diep verborgen in het zwart-paarse en gouden hart van de klaproos ligt haar geheime wijsheid.

En wat is dan haar geheim? Haar heldere en krachtige verbinding met zowel het hart als het hoofd. Zij weet en voelt als geen ander wat ze nodig heeft om compleet in balans te zijn en in haar kracht te staan. Een zeer waardevolle en zeldzame gave. Daarnaast is de klaproos een ware Amazone. Een bloem met een sterke wil en tegelijkertijd de kalmte en het geduld van een oude wijze om de dingen in de juiste tijd te laten ontvouwen, zonder te twijfelen of de moed te verliezen. Met het zuivere rechtvaardigheidsgevoel, eergevoel en de waardigheid van een warrior.

Allemaal prachtige eigenschappen die ik alle cliënten in mijn praktijk ook gun!

*De spirituele betekenis vond ik op https://www.inspirerendleven.nl/de-spirituele-betekenis-van-de-klaproos-ze-schudt-jouw-innerlijke-wijsheid-wakker/